DocuManager StoreFront

Met DocuManager bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag uw opdrachten op een eenvoudige en veilige manier naar Hollandridderkerk te versturen.

U kunt met behulp van DocuManager zowel eenmalige als regelmatig terugkerende opdrachten plaatsen. In het laatste geval beheert u online uw documenten op onze servers. U kunt met een paar muisklikken uw documenten, afbeeldingen en tekeningen door HollandRidderkerk laten afdrukken, nabewerken en verzenden.

Als u reeds beschikt over een geldige gebruikersnaam en wachtwoord, kunt u direct inloggen. Wanneer u nog niet over deze gegevens beschikt kunt u deze hier aanvragen. Met vragen over DocuManager kunt u terecht bij een van onze Traffic Managers ( traffic@hollandridderkerk.nl of 0180-482244).

Registreren DocuManager

Direct inloggen